У Кропивницькому до Дня Європи розпочався всеукраїнський фестиваль

Травень 18, 2022 | Новини | Переглядів: 1449 | Коментарі: 0

Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості розпочав всеукраїнський онлайн-фестиваль «Єврофест-2022». Про це повідомила директор центру Ганна Суркова сьогодні, 18 травня.

Фестиваль присвячений Дню Європи та триватиме до 21 травня.

«Загалом програма івентів розпочалася ще 9 травня. Сьогодні ж ми відкриваємо заходи з нагоди другого всеукраїнського творчого фестивалю. Серед них: творчі зустрічі, культурно-інформаційні уроки, флешмоби, пізнавальні ігри та квести, вивчення спільних культурних цінностей», - розповіла Ганна Суркова.

Загалом у конкурсній програмі фестивалю візьмуть участь майже 2000 вихованців, учнів і студентів закладів позашкільної, загальної та вищої освіти, які представили на розсуд журі творчі роботи у конкурсах відеопоезії, постерів, світлин, коміксів і мемів.

 Ганна Суркова.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool