У Кропивницькому до Дня родини відкрили виставковий проект.

Липень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

8 липня 2020 року Кіровоградський обласний художній музей разом з рекламною агенцією «Антураж А» презентує спільний виставковий проєкт до відзначення Дня родини. 

Крім творів образотворчого мистецтва з фондового зібрання музею в експозиції представлені цікаві й дуже важливі "дрібнички", які допоможуть закоханим висловити свої почуття, створити і доповнити головне свято - створення родини! 

В Україні День родини відзначається з 2012 року. Указ Президента України № 1209/2011 "Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят" був підписаний 30 грудня 2011 року. Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня.
Родина – це соціальна група, в якій її учасники пов’язані між собою спільним побутом та відповідальністю. Сім’я – осередок суспільства, який належить до основних державних цінностей.

Для дітей родина - це своєрідне середовище, в якому у дитини складаються умови психологічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку.

Крім Дня родини в цей день відзначають День Петра і Февронії.
Святі здавна вважаються покровителями родинного вогнища, зберігачами подружнього кохання.
З історії відомо що українська родина відрізнялася особливостями свого побуту. Українці мають природний потяг прикрашання свого житла предметами, пов'язаними з обрядами і звичаями (рушники, писанки тощо).
У родині з повагою ставилися до народних звичаїв і обрядів, дотримувалися законів гостинності.

У дітей виховували любов до Батьківщини через колискову пісню, молитву та через розповіді про героїчні вчинки тих, хто боровся за нашу незалежність.
Дитина, вихована в нормальних родинних умовах, не уявляла собі майбутнього життя поза сім'єю.
Дана експозиція за допомогою творів мистецтва розкриває тему родини і те якою її бачать художники.
Феодосій Сафонович Козачинський через картину «Бабуся з онукою» передав життєрадісний настрій, яким сповнені відносини між бабусею та онукою.
Художник Анатолій Сузюмов у роботі «Поцілунок» (2002) відтворив магічний образ двох закоханих.
Микола Гнатович Бондаренко у картині «Дитинство» через образ хлопчика, який біжить полем, передав настрій щасливого, безтурботного дитинства.
У картині «Прощання» художника Ле-Тхі-Кім-Баг східні теплі мотиви контрастують із гірким почуттям розлуки чоловіка і дружини.
Художник Іванов Ю.П. у творі «На балконі» зобразив щасливі миті життя молодої родини.
Доповнюють експозицію сувеніри презентовані рекламною агенцією «Антураж А», серед яких переважають вироби на весільну тематику. У музеї з року в рік проводиться програма «Українські весільні традиції та звичаї» тому дана виставка буде особливо цікава закоханим парам, які збираються поєднати своє життя один з одним, або відзначити чергову річницю знайомства чи й подружнього життя.

У Кропивницькому до Дня родини відкрили виставковий проект.

Листівки, запрошення, елементи декору, обереги гостям у подарунок з гравіюванням вашої дати та ін. - можуть бути екологічно виготовленні в Кропивницькому.
Вироби, які не шкодять здоров'ю, на екологічно чистих матеріалах. Вони стійкі до ушкоджень, застосовується безпечна технологія друку.

Рекламна агенція «Антураж А» - лідер рекламної продукції! Це й екологічне виробництво, від розробки дизайну до монтажу!
Тож запрошуємо жителів і гостей міста завітати до Обласного художнього музею та переглянути дану експозицію.

День родини – чудова нагода порадувати своїх рідних та наповнити їх яскравими емоціями.

Тетяна Костенко 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool