У Кропивницькому до Дня родини відбувся флешмоб

Липень 08, 2020 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Напередодні відзначення Дня родини в Україні, представники Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області під час правового флешмобу навчали кропивничан вирішувати свої проблеми у правовий спосіб.

Задля підвищення правової обізнаності громадян, під час правового флешмобу фахівці системи правової допомоги надавали правові консультації, роз’яснення, а також інформаційні буклети.

«Щаслива людина, котра має сім’ю. Сім’я належить до найважливіших суспільних та державних цінностей. Сьогодні ми спостерігаємо тенденцію, що молоді люди починають спільне проживання без офіційної реєстрації шлюбу. Щоб запобігти у подальшому правовим проблемам у родинах, під час флешмобу ми роз’яснюємо молодим людям правові наслідки проживання у цивільному шлюбі. Бережіть один одного і будьте щасливі», – підкреслила заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області Олена Шишкарьова.

Під час заходу фахівці системи БПД нагадали кропивничанам, де можна отримати безоплатну первинну та вторинну правову допомогу, також пояснили як користуватись платформою правових консультацій «WikiLegalAid», за допомогою якої, кожен бажаючий може знайти інформацію з правових питань, судової практики, зразки правових документів.

Напередодні відзначення Дня родини в Україні, представники Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області під час правового флешмобу навчали кропивничан вирішувати свої проблеми у правовий спосіб.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool