У Кропивницькому для студентів коледжу рятувальники провели акцію

Червень 23, 2021 | Новини | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

23 червня фахівці Головного управління ДСНС України в області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для студентів Кропивницького будівельного коледжу.

Юнакам та дівчатам розповіли про найпоширеніші причини надзвичайних подій, дали поради, як уникнути біди та як діяти, якщо надзвичайна подія виникла.

Студенти коледжу отримали можливість позмагатися у вправності під час одягання бойового одягу рятувальників та розгортання рукавів.

З великим інтересом молодь поспілкувалася з представниками групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ ДСНС в області, які розповіли про свою роботу, продемонстрували прилади, з якими працюють в осередку надзвичайної події, оснащення, за допомогою якого ліквідують наслідки НП (НС). Бажаючі змогли поміряти захисний одяг хіміка-рятувальника та отримати інформацію про його призначення.

Студенти отримали також застережні листівки та пообіцяли, що завжди будуть обережними та відповідально ставитимуться до власного життя і здоров’я.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області

23 червня фахівці Головного управління ДСНС України в області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для студентів Кропивницького будівельного коледжу.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool