У Кропивницькому для школярів рятувальники провели урок безпеки (ФОТО)

Листопад 07, 2022 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Учні ЗОШ № 4 м. Кропивницький вчили правила безпеки разом із фахівцями Служби порятунку

Учні ЗОШ № 4 м. Кропивницький вчили правила безпеки разом із фахівцями Служби порятунку


Враховуючи небезпеки воєнного стану в Україні, фахівці Служби порятунку перебудували свої програмні навчальні заходи для дітей під нові реалії життя. Наразі рятувальники наполегливо та дохідливо пропагують серед школярів та студентів правила безпеки, що збережуть життя під час бомбардування, у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів сучасного зразка, а також повторюють з дітьми режимні правила безпеки у побуті.

Сьогодні урок безпеки відбувся для учнів загальноосвітньої школи № 4 м. Кропивницький у форматі онлайн. Офіцерка ГУ ДСНС в області розповіла про вибухонебезпечні предмети, якими ворог атакує нашу землю, та продемонструвала приклади маскування ВНП під звичайні речі, наприклад, дитячі іграшки. Також школярі поповнили скарбничку своїх знань з інших важливих питань, що стосуються безпеки життя. Під час уроку безпеки рятувальниця використовувала дидактичні матеріали ЮНІСЕФ з мінної безпеки.
Слід зазначити, що наполеглива спільна робота педагогів та рятувальників дає результати і діти під час уроків безпеки демонструють міцні знання, отримані раніше. Юні українці розуміють, що зараз вони повинні дбати про свою безпеку та дослухатись до вказівок дорослих.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool