У Кропивницькому для мешканців селища Нового встановили нові тарифи на воду

Грудень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кропивницької міської ради встановив економічно обґрунтовані тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, які надаються КП «Теплоенергетик»

Відтак із 01 січня по 31 грудня 2024 року такі тарифи на послуги, що надаються споживачам селища Нового у Кропивницькому становитимуть:

◾️з централізованого водопостачання - 66,14 грн/м3 з ПДВ;
◾️з централізованого водовідведення - 79,81 грн/м3 з ПДВ.

У той же час, відповідно до рішення виконкому, КП «Теплоенергетик» застосовуватиме при розрахунках зі споживачами селища Нового тарифи встановлені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення міста Кропивницького.

Станом на сьогодні такі тарифи становлять:
◾з централізованого водопостачання - 25,212 грн/м3 з ПДВ;
◾з централізованого водовідведення - 20,76 грн/м3 з ПДВ

Виконком одночасно рекомендував головному управлінню ЖКГ міської ради передбачити у Комплексній програмі розвитку житлово-комунального господарства та безпеки руху у місті Кропивницькому на 2021-2025 роки заходи щодо фінансової підтримки КП «Теплоенергетик» на покриття збитків від операційної діяльності. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool