У Кропивницькому для дітей відбувся квест з безпеки (ФОТО)

Липень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

У Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва імені Є. Маланюка кропивницькі рятувальники влаштували квест з тематики безпеки для підлітків

У Кропивницькому для дітей відбувся квест з безпеки

У Кропивницькому для дітей відбувся квест з безпеки

У Кропивницькому для дітей відбувся квест з безпеки


Аудиторія зібралася не випадкова. Адже цього дня сюди завітала команда юнаків та дівчат, які долучилися до освітньо-безпекової програми для підростаючого покоління під назвою «Літо. Друзі. Бібліотека».

За умовами інтерактивної гри діти мали продемонструвати знання та навички з основ безпеки під час виконання квестових завдань. Орієнтуючись на підказки, учасники гри крокували безпековим маршрутом від станції до станції. У пошуках вірного рішення команди юних знавців безпеки пригадували вже відомі факти та активно навчалися новому, адже перейти до наступного етапу, проваливши попередній, просто неможливо. За цим суворо стежили наші рятувальники та їх помічники.

Найшвидше подолали пожежну станцію. Впоралися і з протимінним захистом, адже тема вибухонебезпеки для дітей не нова, а порядок дій у разі знаходження підозрілих предметів засвоєно міцно.

З домедичною допомогою довелося повозитися трохи довше. Тут і попрактикуватися була нагода. Разом з інструктором діти вчилися зупиняти кровотечу, накладати пов’язки та проводити серцево-легеневу реанімацію.

Методи боротьби зі стресами та прийоми надання першої психологічної допомоги постраждалим в екстремальних ситуаціях опановували юні дослідники у супроводі психолога Служби порятунку.

Передбачити потенційні небезпеки та вміти захистися від них - виявилося зовсім нескладно. А тематичні матеріали, корисні поради в яскравому оформленні від UNICEF Ukraine «Спільно до безпеки. Літні пригоди без шкоди» допоможуть уникнути негараздів.

У фіналі, звісно ж, відзначили найкращих знавців у сфері безпеки. Так цікаво, корисно та весело провели час юні кропивничани у товаристві рятувальників.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool