У Кропивницькому для дітей організували шоу новорічних забав

Січень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 2885 | Коментарі: 0

Неймовірне феєричне шоу новорічних забав із сюрпризами і пригодами вирувало у Центральній міській бібліотеці для дітей.

Сучасний, з гумором сюжет захопив не лише дітей, а й дорослих, які були не проти поринути в дитинство.

Чудові, фантастичні вистави «Різдвяна казка» і «Новорічні дива» представив театр книги «Буратіно». Дітвора разом із казковими героями відправились у подорож за красунею ялинкою. Були різні перешкоди, заметіль, і навіть розпач, але відвага, доброта і щира дружба допомогли подолати всі труднощі і зелена красуня-ялинка засвітилася новорічними прикрасами. Довго не стихали оплески і овації юним акторам.
Новорічні пісні, жарти, різноманітні ігри, конкурси, розваги створювали атмосферу справжнього свята і магії. А запальна музика нікого не залишила сидіти непорушно. Солодкі подарунки та взаємні привітання, як завжди, були невід’ємним атрибутами святкової програми.
Відчуття новорічного настрою, щасливі усмішки та сповнені радості дитячі очі залишилися на світлинах, зроблених у святкових фотозонах закладу.

Всі учасники свята залишали бібліотеку в піднесеному настрої, сповнені позитивних емоцій від побаченого та пережитого.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool