У Кропивницькому для дітей бібліотекарі провели «хвостату» виховну годину

Грудень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 527 | Коментарі: 0

Ми звикли думати, що місто – людське середовище, але насправді ми ділимо його з тваринами, які знають правила не гірше за нас. Вони давно стали частиною міської екосистеми. Україна посідає одне з перших місць у світі за кількістю безпритульних тварин. 

Кожен із нас здатен долучитися до розв'язання цієї проблеми та залучити дітей – головне, мотивація та бажання.

Саме тому в книгозбірні №9 для дітей провели «хвостату» виховну годину.

Одна з найпоширеніших причин завести тваринку – цього просять діти. Згодом чимало колишніх улюбленців опиняються на вулиці, бо докучили , або ж доглядати за ними стало надто складно. Але це можна попередити. На вулиці може опинитися будь-яка тварина. І не має значення, якої вона породи, екзотична чи ні. Власники викидають змій, черепах, тхорів, крокодилів, папуг, породистих котів і собак.

У цей день поговорили з учнями не лише про домашніх улюбленців, а й про тварин, які поки що не знайшли свого господаря. Тому зібрали світлини з хвостатими, які шукають дім і організували інформаційну фотозону. Адже тільки виховуючи відповідальне покоління ми будемо упевнені у тому, що в майбутньому зможемо змінити ситуацію та подарувати дім усім чотирилапим.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool