У Кропивницькому для читачів бібліотеки провели гру-змагання

Лютий 12, 2020 | Новини | Переглядів: 4219 | Коментарі: 0

12 лютого рятувальники Управління провели пізнавальну гру-змагання для юних читачів обласної дитячої бібліотеки ім. Т.Шевченка м. Кропивницький.

Школярі поговорили з працівниками Служби порятунку про важливість правил безпеки у повсякденному житті, про робочі будні бійців пожежно-рятувальної служби, дізнались, як потрібно діяти під час надзвичайної події чи ситуації, як надавати допомогу постраждалим, як захистити себе і уникнути травмування.

А ще пограли у цікаві ігри, повідгадували загадки та відповідали на питання тематичної вікторини. Крім того, сапер групи піротехнічних робіт показав дітям макети вибухонебезпечних предметів, розповів про їхню руйнівну силу та як діяти, коли натрапив на таку страшну знахідку.

Зустріч була змістовною і корисною. Щире спілкування та спільно проведене дозвілля збагатило і юних читачів, і рятувальників позитивними емоціями та новими знаннями.

У Кропивницькому для читачів бібліотеки провели гру-змагання

У Кропивницькому для читачів бібліотеки провели гру-змагання

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool