У Кропивницькому дітей навчають писати коди для активації роботів (ФОТО)

Травень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

В обласній універсальній науковій бібліотеці імені Чижевського навчають дітей писати коди в мобільному додатку для активації роботів Lego. Про це повідомила директор бібліотеки Валентина Животовська.

У Кропивницькому дітей навчають писати коди для активації роботів

У Кропивницькому дітей навчають писати коди для активації роботів

У Кропивницькому дітей навчають писати коди для активації роботів


Заняття проводять на базі освітнього простору «ChromJunior».

«Наразі триває набір на заняття в освітньому просторі, де навчають дітей програмувати, створювати анімовані проєкти і загалом правильно та ефективно користуватися мережею Інтернет. На одному з останніх тренінгів діти самостійно писали коди в мобільному додатку Lego Boost для активації зібраного робота, а також активно ділилися власними знаннями програмування різних моделей роботів. Запрошуємо любителів гаджетів завітати до нас!», - розповіла Валентина Животовська.

Навчання проводять для дітей 8-14 років.  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool