У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці (ФОТО)

Червень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Сьогодні рятувальний патруль рушив до дитячого садочку «Червона квіточка», що в обласному центрі.

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці

У Кропивницькому дітей навчають мінній безпеці


Там надзвичайники спільно з представниками благодійної організації "Українська освітня платформа" в рамках роботи дитячих мобільних точок «Спільно» UNICEF UKRAINE влаштували заняття з мінної безпеки для малечі.

Завдяки вдалому поєднанню рухливих ігор з творчими вправами та переглядом тематичного відео вихованців дошкільного навчального закладу вдалося зацікавити такою актуальною на сьогодні темою як вибухонебезпека. Не останню роль у навчальному процесі наймолодших представників широкої слухацької аудиторії відіграють найкращим чином оформлені друковані матеріали від партнерів, зокрема, книжки та розмальовки. Саме вони дозволяють зробити навчання цікавим для малечі та сприяють кращому запам’ятовуванню потрібної та життєво важливої інформації.

У супроводі фахівців діти шукали на малюнку небезпечні предмети, розмальовували їх у властиві для них кольори, а згодом разом з улюбленим героєм - Патроном закріплювали пройдений матеріал у цікавій та пізнавальній анімації.

Найвищу оцінку своєї роботи організатори отримали у щирих посмішках та обіймах дітей, заради яких готові на будь-які звершення. Аби малеча не забувала про правила безпеки, рятувальники обіцяли навідати їх ще не раз!

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool