У Кропивницькому дистанційний пункт консультування змінив адресу та графік роботи

Квітень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 762 | Коментарі: 0

З жовтня 2016 року, у приміщенні Центру надання адміністративних послуг, працює дистанційний пункт правової допомоги Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, у якому фахівці відділу правової інформації та консультації надають правові роз’яснення громадянам.

Дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги – це точка доступу до безоплатної правової допомоги, що функціонує на постійній основі за визначеним графіком в приміщенні установи, організації, закладу для громадян, які мають потребу в безоплатній правовій допомозі, але в силу різних причин (географічна віддаленість, відсутність вільного часу тощо) не мають можливості оперативно звернутися до місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Прийшовши до дистанційного пункту кожен, хто потребує безоплатної правової допомоги, може:

                             дистанційно проконсультуватися з фахівцями місцевих центрів, отримати інформацію про місцезнаходження відповідного центру, а також дізнатися про види послуг, які там надаються;

                              перевірити свою належність до категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги;

                                 дізнатися перелік документів, які необхідно подати для підтвердження належності до суб´єктів права на таку допомогу.

За 6 місяців роботи до дистанційного пункту консультування вже звернулося більше 300 жителів міста Кропивницького та області. Мешканці потребували отримання консультацій та роз’яснень з питань соціального забезпечення, земельних питань, питань трудового та сімейного права.

Дистанційний пункт правової допомоги Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розташований за адресою: вул. Велика Перспективна, 41 (каб. 129).

Графік роботи:

Понеділок

13.00-16.00

Середа

13.00-16.00

П’ятниця

13.00-16.00

За більш детальною інформацією можна звернутись до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53;

Тел.: (095)87-662-33, (0522) 32-08-24

E-mail:  kirovohrad1.kirovohrad@legalaid.gov.ua.

За єдиним номером системи безоплатної правової допомоги в Україні

0 800 213 103 можна уточнити контакти центрів та бюро по всій території держави.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool