У Кропивницькому депутати облради погодили перелік приміщень, які передадуть в оренду на аукціоні

Травень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

Постійна комісія з питань власності обласної ради погодила включення до переліку приміщень, які передадуть в оренду за результатами аукціонів нерухомого майна.

Відповідний висновок про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області прийняли вчора, 24 травня.

На аукціон виставлять приміщення:

загальною площею 46,14 кв. м, розташоване по вулиці Тараса Карпи (І поверх) у Кропивницькому, терміном на 5 років, для будь-якого використання;
загальною площею 303,6 кв. м, розташоване по вулиці Нова у Долинській, терміном на 5 років, для будь-якого використання;
загальною площею 103,9 кв. м, розташоване по вулиці В’ячеслава Чорновола (І поверх) у Кропивницькому, терміном на 5 років, для будь-якого використання;
загальною площею 164,88 кв. м, розташоване по вулиці В’ячеслава Чорновола (ІІ поверх) у Кропивницькому, терміном на 5 років, для будь-якого використання;
загальною площею 184,18 кв. м, розташове по вулиці Театральній (ІІІ поверх) у Кропивницькому, для будь-якого використання.

Також депутати погодили умови передачі в оренду приміщення для розміщення Обласного ресурсного центру з питань допомоги учасникам антитерористичної операції та внутрішньо переміщеним особам.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool