У Кропивницькому депутати облради направили на підтримку ЗСУ понад 8 мільйонів гривень

Липень 04, 2023 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Депутати обласної ради підтримали зміни до обласного бюджету щодо направлення на підтримку ЗСУ 8 мільйонів 678,8 тисячі гривень. Відповідне рішення прийняли на сімнадцятій сесії сьогодні, 4 липня.

Субвенцію з обласного бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів направили на виконання заходів з надання допомоги військовим частинам Збройних Сил України відповідно до програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2023 рік.

Як уже повідомлялося, Кіровоградська обласна рада звернулася до центральних органів влади щодо необхідності виведення з кризи «СхідГЗК» та будівництва заводу з виробництва ядерного палива на Кіровоградщині.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool