У Кропивницькому Денис Шмигаль відвідав СДЮШОР- 2

Жовтень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час робочої поїздки в Кіровоградську область 26 жовтня ознайомився зі станом реконструкції комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа Олімпійського резерву-2», яка ремонтується по програмі Президента «Велике будівництво».

Він оглянув хід ремонтних робіт першої черги реконструкції об’єкту, спортивну інфраструктуру закладу та поспілкувався з вихованцями школи.

"Кропивницький має унікальну родзинку — спортивна школу, яка виховує олімпійських чемпіонів. Поспілкувався з кропивницькими бейсболістами - домовились, що в наступному році буде повністю відремонтовано бейсбольний стадіон, приведено до міжнародних стандартів. Завдяки програмі Президента «Велике будівництво» спортивні заклади отримують сучасну інфраструктуру для виховання майбутніх чемпіонів», — відзначив Денис Шмигаль.

Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа Олімпійського резерву-2 займається відбором і підготовкою спортсменів резерву для збірних команд України та участі у всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

У закладі функціонують п’ять відділень з олімпійських видів спорту (легка атлетика, бокс, бейсбол, софтбол і футбол), у яких займаються приблизно 600 дітей та працює 31 тренер-викладач. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool