У Кропивницькому чоловік намагався викрасти кабель

Листопад 28, 2018 | Новини | Переглядів: 590 | Коментарі: 0

Житель обласного центру намагався викрасти кабель із колодязя з комунікаціями, але був викритий на місці злочину.

Напередодні о четвертій годині ранку наряд поліції охорони виїхав на повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю підприємства зв’язку.

Прибувши на місце події, поліцейські обстежили територію прилеглу до адреси спрацювання. Біля багатоповерхівки помітили валізу та відкритий колодязь, де застали чоловіка, який намагався за допомогою кусачок та плоскогубців розрізати кабель. Правоохоронці вжили заходів щодо припинення правопорушення.

Також при огляді місця злочину поліцейські виявили металевий лом, яким чоловік відкрив колодязь.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу порушника встановили, ним виявився 40-річний мешканець Кропивницького.

За цим фактом проводиться перевірка та встановлюється розмір нанесених збитків. Попередньо особі інкримінують правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Управління поліції охорони
в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool