У Кропивницькому «Червона зірка» стає «Ельворті»

Жовтень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

24 жовтня 2016 ПАТ «Червона зірка» перейменовано на ПАТ «Ельворті» і проведено державну реєстрацію ПАТ «Ельворті».

Перейменування заводу в «Ельворті» - це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки в Європі.

Офіційний сайт компанії вже доступний: elvorti.com

Раніше 22 квітня 2016 року на зборах акціонерів одноголосно було прийнято рішення про перейменування заводу. Нова назва «Ельворті» (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців братів Роберта і Томаса Ельворті.

Варто зазначити, що зміна назви не пов’язана з так званим «законом про декомунізацію», адже рішення про повернення підприємству історичного імені було прийнято керівництвом підприємства ще у 2008 році. Саме тоді було затверджено план ребрендингу заводу, який поступово втілювався у життя. У рамках даного плану проводилась модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переоблаштування виробничих площ тощо. Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових та модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів – техніки, яка відповідає вимогам споживача і здатна конкурувати на європейському ринку сільгосптехніки. З 2013 року підприємство почало використовувати подвійний логотип CHERVONA ZIRKA/ELVORTI для маркування своєї продукції.
І ось, нарешті, сам завод-виробник офіційно повернув собі історичну назву «Ельворті».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool