У Кропивницькому через гучномовці закликають дотримуватись вимог карантину

Березень 20, 2020 | Новини | Переглядів: 1826 | Коментарі: 0

З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19, активізації інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності дотримання режиму карантину та протиепідемічних заходів

відповідно до рішення РНБО України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», рятувальники Кіровоградської області в оперативно-рятувальних автомобілях курсують вулицями обласного та районних центрів і транслюють через сигнально-гучномовні пристрої повідомлення наступного змісту:

«Шановні громадяни! Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби, не відвідувати місця скупчення людей, під час перебування на вулиці одягати захисті маски, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити на вулицю.

Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції! Пам’ятайте, відповідальність рятує життя!»

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool