У Кропивницькому біля спортивної школи пограбували чоловіка

Серпень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Виклик про грабіж, який відбувся неподалік від пішохідного мосту біля Спортивної школи, надійшов 24-го серпня близько 5-ї години.

На місці виклику заявник розповів, що близько 10-ти хвилин тому компанія підлітків вдарила його по потилиці і забрала мобільний телефон Samsung G6 та кошти в сумі 100 гривень. Потім вони втікли в напрямку центра міста.

Вже через 15 хвилин на вулиці Куроп'ятникова інспектори виявили двох хлопців, схожих за прикметами. Під час поверхневої перевірки у рюкзаку одного з них знайшли маску у вигляді монстра, шапку з вирізами для очей, шарф, шкіряні перчатки та предмет, схожий на ніж з довжиною леза близько 15 см. Проте викрадених речей не було.

Ціль зберігання даних предметів особи пояснити не змогли. Патрульні забезпечили схоронність предметів та викликали слідчо-оперативну групу для з'ясування усіх обставин події.

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool