У Кропивницькому біля гаражного кооперативу відбулась протестна акція (ФОТО)

Травень 20, 2017 | Новини | Переглядів: 1358 | Коментарі: 0

Сьогодні, 20 травня, відбулося блокування виїзду з гаражного кооперативу «Озерний» (вул.Макарова), котрий провели мешканці вулиць: Макарова, Пожарського та провулку Мініна.

Мешканці виступили проти систематичного порушення прав мешканців зазначених вулиць представниками гаражного кооперативу та бездіяльність влади у вирішені даного питання. Учасники акції вимагали заборонити виїзд з гаражного кооперативу «Озерний» через вулиці Макарова, Пожарського та провулок Мініна.

Під час акції голова квартального комітету №8 повідомила, що жителі вулиць: Макарова, Пожарського та провулку Мініна втомились від постійних поїздок автомобілів через їхні вулиці. Вона зазначила, що раніше коли тільки створювався кооператив, всі гаражі були об’єднані в один кооператив під назвою «Дружба», виїзд з якого знаходиться по вул.Академіка Корольова. Але з часом кооператив збільшився та розділився на два кооперативи: «Дружба» та «Озерний». Автомобілісти, які користуються послугами ГК «Озерний» їздять через вузенькі вулиці та розбивають дороги, які нещодавно були насипані за рахунок міського бюджету.

Мешканці спілкувалися з керівниками ГК «Озерний», та домовилися, що через два тижні водії будуть виїжджати через вулицю Академіка Корольова. Наразі мешканці району планують періодично проводити подібні акції, до того часу доки їхнє питання не буде вирішене.

У Кропивницькому біля гаражного кооперативу відбулась протестна акція

У Кропивницькому біля гаражного кооперативу відбулась протестна акція

У Кропивницькому біля гаражного кооперативу відбулась протестна акція

У Кропивницькому біля гаражного кооперативу відбулась протестна акція


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool