У Кропивницькому бібліотекарі вшанували подвиг партизанів

Вересень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 746 | Коментарі: 0

Інформ-реліз «Партизанський рух – історія героїзму» відбувся 22 вересня у бібліотеці №18 з метою вшанування подвигу партизанів і підпільників у період боротьби з нацизмом у роки Другої світової війни.

У бібліотеці організовано виставку-вшанування та перегляд літератури, щоб розширити знання читачів про партизанський рух в Україні та віддати шану героям, які боролися за батьківщину.

У цей день, переглядаючи книги та поринаючи в історію, з почуттям безмежної подяки ми віддаємо данину поваги ветеранам антифашистського опору, колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками.

Резніченко В.В.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool