У Кропивницькому бібліотекарі створювали свою демократичну державу

Грудень 01, 2020 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Сьогодні у місті Кропивницький бібліотекарі Центральної міської бібліотеки ім. Володимира Панченка долучилися до онлайн-презентації гри «Рецепт демократії».

 Дана гра розроблена норвезькою організацією «Rafto Foundation for Human Rights» і широко використовується у багатьох країнах.

У липні 2020 року вийшла адаптована для України версія. Гру можна використовувати у школах, громадських організаціях, будинках культури, бібліотеках. Можна також грати вдома з родиною або друзями.

Суть гри полягає у тому, що потрібно створити «пиріг, або Cake англійською» демократичної держави. Спочатку зібрати інгредієнти, що притаманні державному управлінню та побудувати національну ідентичність. Потім додати елементи демократії. Всі складові потрібно розміщувати в хронологічному порядку, який обов’язково обговорюється та обґрунтовується групою. Також у грі пропонуються погані інгредієнти, які заважають існуванню демократичної системи. Учасники мають виробити шляхи, щоб побудована ними держава вистояла перед загрозами.

Запрошуємо усіх бажаючих спробувати створити свою демократичну державу. Чекаємо на вас за адресою: площа Дружби народів,6 Центральна міська бібліотека ім. В.Панченка
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool