У Кропивницькому бібліотекарі розповідають про здоровий спосіб життя

Грудень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 541 | Коментарі: 0

4 грудня колектив бібліотеки-філії №14 провів диспут на тему: «Ваше здоров’я у ваших руках».

Здоров’я ̶ безцінне надбання кожної людини. У всі часи люди особливу увагу звертали на своє здоров’я, піклуватися про нього, винаходити нові способи зміцнити свій організм і залишається бадьорими на довгі роки.

З метою ознайомлення читачів із визначенням понять «здоров’я», «здоровий спосіб життя»; визначення залежності здоров’я людини від соціальних, кліматичних умов, зовнішніх та інших факторів.

Диспут був корисним, між присутніми зав’язався теплий діалог у формі запитань та відповідей. Від бібліотекарів присутні дізналися багато цікавого та корисного про збереження і зміцнення здоров’я навіть у складних ситуаціях, добре самопочуття, запобігання та уникнення вірусних захворювань та зміцнення імунітету.

Всі учасники заходу залишилися задоволеними від отриманої інформації.
  


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool