У Кропивницькому бібліотекарі провели онлайн-вікторину

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

День Незалежності України – головне державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня.

З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї дати для всієї країни та кожного з нас.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу.
Святкування головного свята країни, Дня Незалежності, завжди в полі зору нашої книгозбірні, тому напередодні свята користувачі бібліотеки-філії №8 мали можливість перевірити свої знання за допомогою онлайн-вікторини «Чи знаєш ти Україну?». Вікторина зацікавила учасників динамічним і яскравим перебігом, викликала пізнавальне заохочення.

Бібліотекарка читального залу провела коментований перегляд книжкової викладки «Україна свята, нездоланна ніким і ніколи», який закликав наших користувачів вивчати історію нашої держави, нашого краю, щоб пам’ятати, шанувати її та будувати своє щасливе майбутнє. Також відвідувачі переглянули відео-ролик «Незалежна, вишита колоссям Україна квітуча моя», де ознайомилися з минулою та сучасною історією нашої держави. Це створило атмосферу єдності та щирості і подарувало кожному з присутніх частинку тепла у їхні душі.

Завдяки заходам, приуроченим до Дня Незалежності нашої Держави, користувачі бібліотеки-філії №8 ознайомилися не тільки з історичним минулим України, але з її сьогоденням, дізналися про державні символи, події, що сприяли встановленню незалежності держави.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool