У Кропивницькому бібліотекарі провели майстер-клас «Новорічний декор»

Грудень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

Створити відмінну прикрасу для новорічної ялинки – сніжинку у техніці «квілінг» було зовсім нескладно дітям, що завітали напередодні новорічних свят до бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького (вул. Яновського,60) на майстер-клас «Новорічний декор».

І хоча, на перший погляд здається, що створення такої краси вимагає багато часу та умінь, бібліотекар Людмила Вейчук з майстринею Аллою Молдавану, запропонувавши безліч схем цікавих сніжинок, довели усім, що робиться вона досить легко, а у дружньому творчому колі й поготів.

Під веселі новорічні пісні діти поринули у творчий процес, а в кінці заходу кожен отримав свою неповторну, дивовижну і креативну сніжинку.

Абрамова І.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool