У Кропивницькому бібліотекарі провели День інформації

Травень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного дня сім’ї бібліотекарі філії №4 провели День інформації «Тепло родинного вогнища».

Саме з сім’ї людина черпає життєву силу та мудрість. Родина формує особистість, змалечку знайомить з поняттями добра і зла, вчить довіряти, розуміти і прощати.

Протягом дня відвідувачі бібліотеки мали змогу взяти участь у різноманітних заходах, спрямованих на виховання дітей у родинах, проводилося анкетування «Чи гарні ви батьки?», розповсюджувалися пам’ятки «Як допомогти дитині стати читачем», адже традиції сімейного читання об’єднують родину, надихають на добрі справи та сприяють спільній творчості. Саме спільними зусиллями родини і бібліотеки ми зможемо навчити дітей поважати книгу, залучити до читання.

Увазі користувачів пропонувалася різноманітна література, що містилася на книжково-ілюстративній виставці-пораді «Сім’я. Родина. Україна», присвячена родинному вихованню, сімейним обрядам та звичаям українців, рекомендації по догляду за дітьми.
Сім’ї, що завітали на сімейно-розважальне шоу «У родинному колі», змагалися за звання найдружнішої родини, з задоволенням виконували, запропоновані ведучою завдання, відгадували загадки, змагалися у конкурсах тощо. Малеча охоче взяла участь у конкурсі дитячого малюнку. Наприкінці дня усіх було запрошено до святкового частування.

Працівники бібліотеки побажали кожній родині миру, добробуту, порозуміння. Щоб у кожній українській домівці панував спокій, злагода, підтримка, шанування і взаємоповага.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool