У Кропивницькому бібліотекарі пропонують обрати кращу книгу року

Жовтень 24, 2018 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Протягом жовтня у Центральній міській бібліотеці міста Кропивницького триває голосування на визначення кращої книги для дорослих конкурсу  Еспресо. Вибір читачів.

Книги: "Інтернат"Сергія Жадана, "Коханці Юстиції"Юрія Андруховича, "Третя кабінка — Лос-Анджелес" Олени Захарченко вийшли у фінал "Еспресо. Вибір читачів".

У міських бібліотеках з трьох книг-фіналістів конкурсу була тільки книга Сергія Жадана «Інтернат». Ми хочемо висловити подяку організаторам конкурсу за надання книги Олени Захарченко «Третя кабінка — Лос-Анджелес» для проведення голосування.

Проголосувати може кожен, хто прочитав книги-фіналісти і визначився із фаворитом.

Отже, запрошуємо до Центральної міської бібліотеки (площа Дружби народів, 6), де Ви можете заповнити анкети та обрати кращу книгу року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool