У Кропивницькому бібліотекарі організували туристичний серпантин

Травень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1241 | Коментарі: 0

Туристичний серпантин «Тисяча і одна причина мандрувати Україною», що збагатив учасників клубу «Вояж» новими знаннями і враженнями про Україну, відбувся у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи.

Маршрут пролягав унікальними куточками Батьківщини, що зачаровували своєю величчю та мальовничої красою.

Мандрівники віртуально долали гірські схили, пірнали у швидкі хвилі Дніпра, здійснили прогулянку на човні в Уманському дендропарку «Софіївка», милувалися золотоверхими церквами прадавнього Києва, дізналися де жили та як готувалися до войовничих походів козаки на острові Хортиця. Ніхто з учасників заходу не залишився байдужим, споглядаючи ці неповторні краєвиди.

Під час мандрівки бібліотекарі розповіли про традиції і звички українців певних регіонів України - Галичини, Поділля, Слобожанщини, Полтавщини, Подніпрянської України та запропонували взяти участь у краєзнавчій вікторині, конкурсі картографів «Збери карту», розв’язати ребуси та кросворд «Піраміда міст».

Нехай кожна наступна мандрівка збагачує юних туристів новими знаннями і враженнями!

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool