У Кропивницькому бібліотекарі для молоді організували слайд-огляд

Лютий 02, 2017 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

Січень багатий ювілеями, але для нас, жителів Кропивницького, найбільш значимий із них – день народження Євгена Маланюка. Своїми творами відомий поет прославив рідний край.

В рамках обласного тижня поетичного читання «Мандри в пошуках України», колектив бібліотеки - філії №8 організував для молоді мікрорайону слайд – огляд «Євген Маланюк: шлях емігранта, творчість патріота».

В кадрах старих світлин занотувалася пам`ять про доленосні миті життя людини, яка своєю працею служила Батьківщині. Навіть еміграція не стала на заваді проявам любові та туги до рідної землі.

Гостям бібліотеки була представлена викладка літератури «Поет абстрактів і контрастів». Кожен учасник заходу отримав бібліографічну листівку «Євген Маланюк: розтоптані пелюстки долі» , яку створили та презентували бібліотекарі .

Учні загальнонавчального закладу №16 Альона Гергардт, В`ячеслав Дорошенко та Микита Рибалко декламували улюблені вірші поета та поділилися з присутніми своїми враженнями від творів славетного земляка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool