У Кропивницькому бібліотекарі для дітей провели аргумент-гру

Квітень 26, 2022 | Новини | Переглядів: 1365 | Коментарі: 0

У бібліотеці №18 відбулась аргумент-гра «Екологія: ми відповідальні за майбутнє» для ознайомлення користувачів з екологічними проблемами свого краю, їх причинами та шляхами подолання.

Бібліотекарі оформили тематичну виставку «Від екології природи – до екології душі» та презентували тематичний бібліографічний

онлайн-покажчик для школярів «Екологічна безпека – основа національної безпеки». Екологічна аргумент-гра відбулась у вигляді тренінгу з екологічних прав громадян та захисту довкілля. Учасники визначили коло екологічних проблем в Україні та наголосили на проблемах екології душі деяких людей сьогодення. Читачі запропонували шляхи вирішення та створили плакат «Шість кроків назустріч планеті Земля». Адже свій простір можемо очистити тільки ми самі та пильно слідкувати за своєю рідною землею.

Олександра Букеєва 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool