У Кропивницькому бібліотекарі для дітей організували конкурс (ФОТО)

Липень 22, 2022 | Новини | Переглядів: 1913 | Коментарі: 0

В обласному центрі у бібліотеці №18 в рамках Всеукраїнської акції «Літо-2022: разом до Перемоги!» відбувся конкурс «Моя вишнева Україна!»

бібліотекарі для дітей організували конкурс

бібліотекарі для дітей організували конкурс


Діти поповнили свої знання з історії і культури України та виконали декілька різноманітних мовних завдань – відгадували загадки такросворди, вчились говорити скоромовки. Усі учасники приєднались до відеодекламації в рамках Конкурсу читців поезії #ЧитанняПеремоги – кожен прочитав вибраний ним вірш про Україну.

Свої старання діти можуть переглянути у ФБ на сторінці бібліотеки №18. Перемогла Таня Шевченко з віршем Миколи Верещака «Моя Україна». Усі учасники отримали від бібліотекарів солодкі подаруночки за активність і жагу до знань!

Наближається День української державності – ми пишаємося тим, що ми українці – незламні і горді, а ще тим, що ми готові пізнавати нове ібути до всього причетними!

Резніченко Віра 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool