У Кропивницькому Андрій Райкович перевірив прибирання снігу

Грудень 26, 2021 | Новини | Переглядів: 1496 | Коментарі: 0

Комунальники почали чистити дороги від снігу з другої години ночі.

"Працювало 20 одиниць техніки. Але якісно прибрати вийшло не скрізь. Не зважаючи на наші прохання, на узбіччях купа покинутих машин. Вони заважають нашій техніці працювати. Тому, шановні водії міста, вкотре прошу усіх вас - не паркуйтесь вздовж дороги! Дайте нашому «Універсалу» якісно виконати свою роботу!
Я дякую тим, хто взявся чистити сніг біля своїх територій. Але, не треба його викидати на дорогу, не треба засипати вже почищені пішохідні переходи. Сніг можна окучувати і викидати на газони.
Кропивничани, будь-ласка, поважайте нелегку працю комунальників! Дослухайтеся до наших прохань, адже місто знов накриють снігопади, а тому роботи у них лише додасться. Давайте будемо з вами партнерами! Усім гарного дня", - написав у телеграм каналі  міський голова Андрій Райкович  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool