У Кропивницькому активісти та волонтери допомагають літнім людям

Квітень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 921 | Коментарі: 0

В умовах самоізоляції найважче усього літнім людям. До того ж вони є головною групою ризику для нового коронавірусу.

Саме тому активісти і волонтери Кропивницької міської організації ПП «Ліва опозиція» вирішили допомогти своїм ветеранам, самотнім і літнім людям, пережити важкі часи. В Кропивницькому ліві розпочали благодійну акцію «Ми разом!», в рамках якої активісти розвозять по домівках ветеранів безкоштовні продуктові набори.

-Підтримка цієї категорії сьогодні дуже важлива, адже кожен вихід з дому для похилих людей – це невиправданий ризик. Наші активісти роблять все можливе, допомагаючи ветеранам і людям, які опинилися у складній життєвій ситуації, - каже лідер лівих Василь Мосієнко.

У свою чергу ветерани зі щирою вдячністю приймали допомогу та дякували благодійникам за увагу та турботу.

-Мені цих продуктів вистачить на тиждень, а то і більше, - каже ветеран Другої Світової Ігор Клемят, - дякую, що не забуваєте і будьте здоровими.

Подібні акції будуть проходити і після того, як завершиться карантин. Як показує життя – похилим і хворим людям в нашій країні без підтримки дуже важко, переконані міські активісти «Лівої опозиції».


         


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool