У Кропивницькому відбудеться традиційна акція «Місто в пелюшках»

Травень 31, 2022 | Новини | Переглядів: 1499 | Коментарі: 0

«Дитяче містечко у Кропивницькому запрошує» 1 червня на Міжнародний день захисту дітей

Кіровоградська обласна військова адміністрація спільно із Кропивницькою міською радою запрошують маленьких кропивниччан та гостей обласного центру у сквер на вулицю Театральну до символічного дитячого містечка (біля знака Першому трамваю). У рамках святкової програми відбудеться традиційна акція газети «Україна-Центр» - «Місто в пелюшках». Всупереч війні». Початок свята о 10:00 год.

Обов»язково приходьте! Морозиво, смаколики, різні подарунки, виступи юних артистів, ігри з ростовими ляльками, руханки, флешмоби, вікторини – гарантуємо! І вихованців художньої школи також! А ще – традиційні дуже необхідні речі для новонароджених. Усім усього вистачить! Про безпеку також подбали (на розі вулиць Театральна та Панченка є укриття, яке у разі повітряної тривоги зможе прихистити усіх учасників та гостей свята).


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool