У Кропивницького закликали долучитися до розробки адресної атрибутики

Грудень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1074 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 грудня, у міській раді Кропивницького під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна відбулось перше засідання організаційної комітету з визначення переможця конкурсу розробки єдиної адресної атрибутики.

До складу комісії також увійшли представники відділу культури і туризму, головного управління житлово-комунального господарства, управління містобудування та архітектури, керівники ЖЕО.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

На розгляд комісії були представлені пропозиції від двох претендентів – підприємства «Антураж А» та ФОП “Антураж”. Вони запропонували два варіанти – простішу: інформація на синьому фоні білими літерами та стилізовану під історичну, багатоколірну, з фотографіями.

Відрізняються зразки табличок і матеріалом виготовлення, відповідно через це і їхня вартість теж різна.
— Головна вимога до оформлення знаку адресації — це унікальність і лаконічність, — відзначив Олександр Мосін. — Знак має передавати ключову характеристику міста Кропивницького, формувати позитивний туристичний імідж міста.

Головномий архітектор міста Вадим Мездрін звернув увагу, що жоден з варіантів не відповідає заявленим у Положенні про конкурс вимогам. Він запропонував долучити до розробки оформлення адресних табличок спілку архітекторів. Ще одна пропозиція щодо етапів проведення конкурсу, яка знайшла підтримку і в інших членів комісії, надійшла від голови подільської районної ради Руслана Фросіняка.

Він запропонував спочатку провести конкурс ідей оформлення, а вже потім обрати підприємство з відповідними потужностями для виробництва. А щоб до конкурсу залучити якомога більше активних та творчих громадян, Руслан Фросіняк запропонував подовжити термін прийому заявок.

У підсумку організаційний комітет вирішив подовжити термін конкурсу до 1 березня 2017 року. Свої пропозиції можуть надавати як підприємства-виробники, так і фізичні особи, участь у конкурсі безкоштовна.

До конкурсних робіт обов'язково додається заявка з відомостями про автора, що включають: прізвище, ім'я, по батькові, вік, місце роботи (навчання), місце проживання, контактні телефони та електронна адреса. Роботи надсилаються або подаються на розгляд в друкованому вигляді за адресою 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41 або на електронну адресу: guzhkg@krmr.gov.ua.

Голова комітету Олександр Мосін звернувся до креативних кропивничан з прпопозицією проявити ініціативу та взяти участь розробці оформлення адресних табличок для вулиць рідного міста.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool