У Кропивниькому бібліотекарі застерігають «Будьте обережні!»

Червень 14, 2018 | Новини | Переглядів: 728 | Коментарі: 0

Бібліотекарі філії №18 (101-й мікрорайон) провели превентивну інформаційну бесіду «Будьте обережні!» для своїх користувачів про правила поводження із виявленими підозрілими та вибухонебезпечними предметами, у тому числі замаскованими під них речами. 

Знайти сьогодні «небезпечну іграшку» можна практично скрізь, а небезпека терористичних актів робить питання поводження із невідомими, залишеними без догляду речами досить актуальним.

Читачі отримали «Пам’ятку» та дізнались, які предмети відносяться до небезпечних та як правильно діяти у разі виявлення такої «іграшки» чи предмета. Головне, не торкатися до них та негайно повідомити у відділення міліції чи зателефонувати 101.

Від Ваших правильних дій залежить життя та здоров’я Ваше і оточуючих!

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool