У Кропивицькому дітей привітали з новорічними святами

Січень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 740 | Коментарі: 0

Днями в ТРЦ «DEPO’t center» влаштували передноворічне свято для дітей, які позбавлені батьківського піклування.

Для діток, які були запрошені в ТРЦ «DEPO’t center», підготували насичену програму розваг.

«Це була програма соціалізації для діток, які позбавлені батьківського піклування. Наші маленькі гості з притулку та дитячого будинку гралися разом із дітками із кропивницьких родин. Ми їм підготували насичене свято, аби вони розуміли, що вони не самі і про них є кому піклуватися», - зазначив керуючий ТРЦ «DEPO’t center» Ігор Безуглий.

Адміністрація ТРЦ «Depo’t center» разом з «Ігробум» підготували діткам із притулку та дитячого будинку ігрову програму і картки для ігор на автоматах. Разом із колективом магазину «Фокстрот» подарували необхідну їм побутову техніку, «Чудо-острів» - іграшки. Голова ВПГО «Спілка вірмен України» надав солодкі подарунки. Окрім того, для маленьких гостей влаштували бенкет у дитячому кафе.

Днями в ТРЦ «DEPO’t center» влаштували передноворічне свято для дітей, які позбавлені батьківського піклування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool