У Кропивницькому затримали чоловіка, який, ймовірно, вбив свою співмешканку (ФОТО)

Листопад 08, 2020 | Новини | Переглядів: 973 | Коментарі: 0

Вчора, близько 16-ї години, до поліції звернувся громадянин та повідомив про вбивство. Як виявилося, його товариш прийшов до нього на роботу та розповів, що вбив свою співмешканку.

Чоловік спочатку не повірив, адже той був напідпитку та напрочуд спокійний. Але все ж вирішив, про всяк випадок, повідомити охоронців порядку.

Інспектори вмить прибули на місце події на вулицю Металургів. Двері квартири їм ніхто не відчинив. Вже за мить патрульні встановили її власника – родича співмешканців, який дав згоду на проникнення до житла, адже і сам не міг потрапити всередину.

Поліцейські викликали рятувальників. Разом з ними через вікно потрапили до квартири.

У помешканні вони виявили 46-річного чоловіка та його 45-річну співмешканку, яка мала явні тілесні ушкодження та не подавала ознак життя.

Громадянина було негайно затримано.

На місце події поліцейські викликали швидку медичну допомогу, яка констатувала смерть жінки та слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин.

Нагадуємо, що за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ передбачена максимальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 15 років❗️

У Кропивницькому затримали чоловіка, який, ймовірно, вбив свою співмешканку
 

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool