У Компаніївському районі рятувальники проводять роз’яснювальну роботу

Лютий 21, 2018 | Новини | Переглядів: 833 | Коментарі: 0

Для фахівців Служби порятунку Кіровоградщини вкриті кригою водойми є об’єктом підвищеної уваги, оскільки за певних погодних умов і при недотриманні громадянами правил безпеки перетворюються на місце загибелі людей

Ймовірність опинитися у крижаній воді зростає в рази, коли спостерігається перепад температур. Лід при цьому не встигає достатньо зміцніти, щоб витримати вагу людського тіла. Небезпечним, попереджають рятувальники, є лід, вкритий калюжами, оскільки важко визначити його реальну товщину, та снігом, який не дозволяє як слід промерзнути кризі.

З початку цього року на водоймах області загинула одна людина. П’ятьох вдалось вихопити з «крижаних обіймів». Але рятувальники Кіровоградщини не лише рятують рибалок, а й активно працюють на попередження нещасних випадків, зокрема проводять роз’яснювальну роботу в місцях масового підлідного вилову риби, і не лише в обласному центрі, а й у районах області.

21 лютого співробітники Компаніївського районного сектора У ДСНС в області вийшли на місцеву водойму, щоб провести роз’яснювальну роботу безпосередньо серед прихильників зимової риболовлі та прогулянок по кризі. Також працівники Служби порятунку роздали рибалкам попереджувальні листівки з правилами поводження на льоду, способами рятування та надання першої домедичної допомоги, поінформували громадян про сумну статистику загибелі людей на водоймах області
.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool