У Києві перевірять технічний стан дитячих майданчиків

Травень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Голова КМДА Олександр Попов дав окреме доручення головам районних держадміністрацій обстежити технічний стан дитячих майданчиків столиці з метою недопущення порушення правил безпечної експлуатації та попередження нещасних випадків.

За результатами перевірки очільник столичної міськдержадміністрації доручив вжити необхідні заходи щодо приведення до нормативних вимог майданчиків незалежно від форм їхньої власності.

Олександр Попов поставив на особистий контроль виконання зазначених заходів, тож до 18 травня він чекає на детальний звіт про стан дитячих майданчиків у Києві, а до 24 травня відповідальні особи мають відрапортувати щодо приведення об’єктів до належного стану.

Зазначимо, що за інформацією Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, у Києві налічується близько 4000 дитячих майданчиків різних форм власності.

Нагадаємо, глава Уряду Микола Азаров дав доручення місцевим органам влади ретельно перевірити всі дитячі майданчики та місця відпочинку дітей.

Київська МДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool