У Києві додатково запрацює 354 дільничних соціальних працівників

Січень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

Протягом 2013 року в мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді столиці додатково запрацює 354 соціальних працівники.

Штат центрів соціальних служб збільшують із метою повного охоплення соціальними послугами вразливих категорій населення, раннього виявлення проблемних сімей та своєчасного надання їм підтримки. Про це повідомив директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валерій Танцюра.

«Наразі штати працівників центрів соціальних служб збільшились майже вдвічі, тож основним завданням на 2013 рік стане налагодження практичної діяльності нових фахівців, їхньої методичної та супервізійної роботи. Кризова ситуація може виникнути в будь-якій сім’ї з різних причин, а соціальні служби повинні оперативно реагувати та допомагати киянам долати проблеми, що виникли», – зауважив Валерій Танцюра. Він також зазначив, що в 2012 році в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича до соціальних служб України приєдналося 12 тисяч профільних фахівців, зокрема, у Києві кількість соціальних працівників збільшилась на 201 особу. Завдяки збільшенню штату в 2012 році було виявлено 1417 нових сімей у складних життєвих обставинах.

Крім того, упродовж 2012 року фахівці соціальної роботи мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва надали 573 360 індивідуальних та групових соціальних послуг, які отримали 167 739 киян, що опинилися в складних життєвих обставинах.

У мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді мешканці столиці можуть отримати соціальні послуги щодо алко-, наркозалежності, насильства, ВІЛ\СНІДу. Також особливу увагу соціальні працівники приділяють дітям, позбавленим батьківського піклування, прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та дітям і молоді з інвалідністю.

Київська МДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool