У Кіровоградській вязниці відновили банно-пральний комплекс (ФОТО)

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1605 | Коментарі: 0

З листопада 2011 року по квітень місяць поточного року в Кіровоградській виправній колонії №6 для покращення умов проведення миття засуджених було проведено ремонт приміщень лазні, банно-прального комплексу.

 Загальна площа приміщення складає 206 м2 . Складається вона з п’яти кімнат : - приміщення для одягання та роздягання, мийне відділення, приміщення для тимчасового зберігання речей після дезобробки, приміщення дезобробки та туалету для працівників.
В лазні було проведено заміну душових сіток, водогінних труб, виконано вирівнювання стін, облицювання керамічною плиткою та пластиковими панелями, заміна лавок, вішалок та дверей у всіх приміщеннях на більш сучасні (металопластикові). Було здійснено ремонт фасаду, облицювання гранітною плиткою, відновлено витяжну систему та змонтовано душові кабінки.
На проведення ремонтних робіт було використано 95,3 тис. грн. зі спеціального фонду бюджету.

в.о.ст.інспектора по роботі з громадськістю та ЗМІ в Кіровоградській області
Римма Молодожонова

У Кіровоградській ВК №6 відновили банно-пральний комплекс (ФОТО)

У Кіровоградській ВК №6 відновили банно-пральний комплекс (ФОТО)

У Кіровоградській ВК №6 відновили банно-пральний комплекс (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool