У Кіровоградській області реконструйовано 5,3 кілометра лісових доріг

Серпень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 827 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині триває реконструкція лісових доріг.

Нинішнього року відремонтовано 5,3 кілометра доріг лісогосподарського призначення. Ремонтні роботи проведені на території Оникіївського, Олександрівського та Чорноліського лісгоспів. Над здачею в експлуатацію працюють у Голованівському лісгоспі.
Лісові дороги значно полегшують проведення лісогосподарських робіт, зокрема догляд за лісовими культурами та здійснення охорони і захисту зелених насаджень, відзначає начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко. За її словами, протяжність відремонтованих лісових автомобільних доріг в області постійно збільшується. Для прикладу, 2012 року на території держлісфонду було реконструйовано 6,2 кілометра, 2013-го – 10 кілометрів. Протягом нинішнього року очікується введення в експлуатацію 5,9 кілометра доріг.
Лісові дороги це один з об‘єктів лісогосподарської інфраструктури, який дає можливість більш ефективно виконувати цілий комплекс заходів. Цей фактор підтверджує доцільність спорудження доріг, констатує начальник управління.
Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool