У Кіровоградській області проведено 82 службові перевірки посадових осіб податкової служби

Червень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

За наслідками проведених службових розслідувань і перевірок внесено 43 подання про притягнення винних осіб до відповідальності. Притягнуто до дисциплінарної відповідальності 16 посадових осіб. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

За матеріалами проведених відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області Управління внутрішньої безпеки ДПС України службових перевірок, які направлялись до органів прокуратури для прийняття процесуального рішення, порушено 5 кримінальних справ за ознаками 8 злочинів
З метою виключення можливості прийому до органів ДПС осіб з низькими морально-діловими якостями, які надалі можуть скомпрометувати податкові органи, відділом внутрішньої безпеки при ДПС у Кіровоградській області проводиться ретельне вивчення відомостей кандидатів, які претендують на зайняття вакантних посад. Так, з початку року проведено перевірку 20 кандидатів, з яких 17 не погоджено в перепризначенні.
Ще 27 співробітників податкової служби, які займались контрольно-перевірочною роботою, переведені на інші посади, не пов’язані з проведенням перевірок.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool