У Кіровоградській області працює 167 банкоматів, 230 терміналів самообслуговування

Листопад 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Відтепер кіровограцям знадобиться значно менше часу на обслуговування в банкоматній мережі ПриватБанку.

ПриватБанк скоротив час на обслуговування клієнтів своєї банкоматної мережі, автоматизувавши управління друку чеків. Про це повідомив в корпоративному блозі Приватбанку в facebook заступник голови правління банку Дмитро Дубілет. Нова система дозволяє показувати на один екран менше тим клієнтам, які не користуються паперовими чеками.

“Тепер, якщо ви звичайно не друкуєте чеки при знятті готівки в банкоматах, ми не будемо вас діставати питанням про друк чека, - зазначає Дмитро Дубілет. - Ми запустили спеціальне опитування про необхідність друку чеків, і якщо ви відповісте “ні”, то окремий екран з питанням “друкувати чек” вам показуватися не буде”.

За результатами опитування перших 600 тисяч клієнтів, більше половини - 365 тисяч вибрали “не пропонувати чек” і остаточно відмовилися від друку паперових чеків. При необхідності отримання паперового чека, клієнти банку зможуть легко змінити свої уподобання в налаштуваннях.

Сьогодні в Україні у банкоматній мережі Приватбанку працює 8 179 банкоматів, послугами яких щодня користуються більше 630 тисяч чоловік.

У Кіровоградській області працює 167 банкоматів, 230 терміналів самообслуговування, 74 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Чотири відділення працюють без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool