У Кіровоградській міській раді відбулось засідання Громадської ради (ФОТО)

Листопад 15, 2012 | Новини | Переглядів: 1248 | Коментарі: 0

13 листопада відбулося засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

У заході взяли участь: 31 член Громадської ради, міський голова Саінсус О. Д., секретар міської ради Волков І. В., начальник відділу фізичної культури та спорту міської ради Куценко О. Г., начальник управління освіти міської ради Костенко Л. Д., начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Гонтарь О. А., начальник відділу з питань внутрішньої політики міської ради Грищенко Н. А., головний спеціаліст відділу будівництва та благоустрою Головного управління житлово-комунального господарства міської ради Криворчуко Т. В., головний спеціаліст відділу сім’ї та молоді міської ради Байрамова М. А., начальник Кіровоградського міського управління юстиції Гуріна Л. В., журналісти місцевих ЗМІ.
Розглянуто питання:
про основні положення нового Закону України “Про громадські об’єднання”;
про взаємодію органів місцевого самоврядування та громадських організацій у вирішенні питання щодо збереження громадою міста матеріальних надбань;
про створення робочої групи з підготовки установчих зборів для обрання нового складу Громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.

У Кіровоградській міській раді відбулось засідання Громадської ради (ФОТО)

У Кіровоградській міській раді відбулось засідання Громадської ради (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool