У кіровоградських закладах торгівлі виявляють порушення

Грудень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1334 | Коментарі: 0

За період з 31 травня по теперішній час управлінням по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення спільно з працівниками міліції в кіровоградських закладах торгівлі виявлено 39 порушень правил торгівлі пивом та алкогольними напоями.

Про це повідомила під час прес – конференції у міській раді начальник управління Тетяна Бєлова. За її словами, найпоширенішими порушеннями були відпуск алкоголою неповнолітнім і продаж спиртних напоїв після 22.00.
За усіма фактами порушень складені адміністративні протоколи, які були передані на розгляд адмінкомісії. У результаті, в 25 випадках на продавців накладено штрафні санкції у розмірі від 510 до 1700 гривень, а ще 14 порушників правил торгівлі звільнено з роботи.
На підприємствах 5 суб’єктів господарювання виявлено по 2 і більше порушень вимог Правил торгівлі алкогольними напоями, свернула увагу Тетяна Бєлова. Серед них: Корпорація “ХХІ століття (Дендропарк, кафе “Глорія” та пивна палатка “Карлсберг), ПП “АДН – плюс”, кафе “Фенікс”, магазин “Мініма” та кіоски ПП Близнюк.
Працівниками управління постійно проводяться також відстеження виконання вимог рішення міської ради про заборону продажу пива з кіосків та павільйонів, розміщених у радіусі 300 метрів від закладів освіти. Тетяна Бєлова повідомила про виявлення фактів таких продаж біля ЗОШ №№ 18, 31, 16, 19.
У листопаді поточного року спеціалісти управління спільно з органами міліції здійснили нічні рейди з метою перевірки дотримання підприємствами торгівлі та ресторанного господарства встановленого режиму роботи та правил продажу алкогольних напоїв. Із 16 перевірених об’єктів на 5 виявили порушення: магазини працювали та здійснювали продаж алкогольних напоїв після 22.00. Відповідно, на порушників: магазини “Щедра осінь”, “Альф”, “Марго”, “Ласкин дом” та кафе “Садко”, “Акваріум”, “Аліса” були складені адмінпротоколи.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool