У кіровоградських лікувально- профілактичних закладах відбувся день відкритих дверей для людей з особливими потребами

Грудень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

За ініціативою управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради у лікувально-профілактичних закладах комунальної власності міста напередодні Міжнародного дня інвалідів проведено День відкритих дверей для людей з особливими потребами, в ході якого інваліди всіх категорій мали можливість пройти безкоштовне медичне обстеження та поспілкуватися з адміністрацією закладу.

За інформацією начальника управління Оксани Макарук, протягом дня до лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста звернулося 510 осіб з особливими потребами, яким надані різні види медичної допомоги: огляд лікарями – спеціалістами, лабораторні та інструментальні обстеження, стоматологічна допомога, виписані пільгові рецепти, надані медичні довідки в соціальні служби.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool