У Кіровограді з’ясовують обставини смерті новонародженої дитини

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1250 | Коментарі: 0

Повідомлення про смерть маляти надійшло до міліції лише через 13 днів після того, як воно з’явилося на світ. 3 липня під час огляду домоволодіння 40-річної породіллі тіло було виявлено загорнутим у поліетиленовому пакеті на території двору.

З пояснень матері, 26 червня цього року у неї почалися перейми. Народжувати сина вирішила вдома без допомоги сторонніх. Під час пологів вона начебто знепритомніла, а коли прийшла до тями побачила, що дитина мертва.
Про те, що сталося, жінка з незрозумілих причин не повідомляла ні лікарів, ні працівників міліції.
Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 117 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини».
Обставини події з’ясовують слідчі. Однак остаточний висновок буде зроблено за результатами судово-медичної експертизи, після встановлення причини смерті новонародженого.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool